Novinky

Akce Olšavy v následujících třech měsících

listopad 12

Nové funkce

Téměř po roce se web souboru konečně dočkal změny. Po vzhledové stránce zůstal téměř stejný, přibyly však některé funkce.  Patří mezi ně například RSS kanál, kde se můžete přihlásit k odběru novinek a pozvánek na kulturní akce souboru.

Pokud je pro vás RSS novinkou, doporučuji si o něm něco přečíst. Jedná se o jednoduchý způsob sledování obsahu vašich oblíbených stránek. S velkou pravděpodobností už máte na počítači nainstalován nějaký program, který dovede RSS zpracovávat (např. prohlížeče Firefox, Opera, poštovní klienti Thunderbird, Outlook, existuje i plug-in pro Internet Explorer...). Přehlet těchto RSS čteček naleznete zde. RSS kanál Olšavy se nachází na tomto URL:

http://www.mudrak.savana.cz/apps/rss/index.php

Kromě RSS přibylo také fórum, kde můžete pokládat své dotazy (případně nahlásit nějakou závadu tohoto webu). Fórum můžete navštívit zde.

Všem členům souboru, na které vlastním email, jsem už zaslal uživatelské jméno a heslo. Pokud jste tyto údaje nezískal(a) (a jste členem souboru), zaregistrujte se prosím na fóru běžným způsobem (pole 'Registrovat' v pravo nahoře) a zašlete mi své uživatelské jméno spolu se jménem a příjmením. Zařadím vás pak mezi členy souboru.

Jan Mudrák